Η χρηματοοικονομική αρχιτεκτονική υπό το βλέμμα των G 20

Χρειαζόμαστε ισχυρούς, αποτελεσματικούς και αντιπροσωπευτικούς παγκόσμιους οικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, για τη στήριξη της ανάπτυξης και της αειφορίας. Όπως προβλέπεται στο σχέδιο δράσης του Αμβούργου, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το σύστημα στήριξης των διεθνών ροών κεφαλαίων και τονίζουμε την ανάγκη προώθησης ορθών και βιώσιμων πρακτικών χρηματοδότησης.  

SM15 IMFC

Θα ενισχύσουμε τη διεθνή χρηματοοικονομική αρχιτεκτονική και το παγκόσμιο δίκτυο χρηματοοικονομικής ασφάλειας με ένα ισχυρό ΔΝΤ, με βάση τις ποσοστώσεις και με επαρκείς πόρους.  

Ανυπομονούμε για την ολοκλήρωση της 15ης γενικής ανασκόπησης των ποσοστώσεων του ΔΝΤ, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μοντέλου ποσοστώσεων από τις εαρινές συναντήσεις του 2019 και όχι αργότερα από τις ετήσιες συνεδριάσεις του 2019 και θα υποστηρίξουμε τις συνεχιζόμενες εργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εργαλείων δανειοδότησης.  

Υποστηρίζουμε τις Κοινές Αρχές και Φιλοδοξίες του MDB σχετικά με την ιδιωτική χρηματοδότηση («Αρχές και Φιλοδοξίες του Αμβούργου») και χαιρετίζουμε τις εργασίες για τη βελτιστοποίηση των ισολογισμών και την ενίσχυση των επενδύσεων σε υποδομές και συνδεσιμότητα.

G20 Leaders ́ Declaration. Shaping an interconnected world. Hamburg, 7/8 July 2017. Sharing the Benefits of Globalisation.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s