Η απόφαση των G20 σε σχέση με τα εμπορικά πλεονάσματα

Αναγνωρίζοντας τις συνεχιζόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην εγχώρια παραγωγή, το εμπόριο και την αγορά εργασίας λόγω της πλεονάζουσας παραγωγικής ικανότητας στους βιομηχανικούς τομείς, δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας για να βρούμε συλλογικές λύσεις για την αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας πρόκλησης.  

Ζητάμε επειγόντως την άρση των επιδοτήσεων που στρεβλώνουν την αγορά και άλλων μορφών υποστήριξης από τις κυβερνήσεις και τις σχετικές οντότητες. Κάθε ένας από εμάς δεσμεύεται να αναλάβει τις απαραίτητες ενέργειες για να παράσχει τις συλλογικές λύσεις που προωθούν έναν πραγματικά ισότιμο ανταγωνισμό.  

χάλυβας1

Ως εκ τούτου, καλούμε τα μέλη του Παγκόσμιου Φόρουμ που τοποθετούνται υπέρ των εμπορικών πλεονασμάτων σε ότι αφορά τη παραγωγή χάλυβα, λαμβάνοντας υπόψη και την απόφαση της  Διάσκεψης Κορυφής του Hangzhou, να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους για την ενίσχυση της ανταλλαγής πληροφοριών και της συνεργασίας μέχρι τον Αύγουστο του 2017 και να αναπτύξουν γρήγορα συγκεκριμένες πολιτικές λύσεις. 

Σε σχέση με τη μείωση της πλεονάζουσας παραγωγής χάλυβα, προσβλέπουμε σε μια ουσιαστική έκθεση με συγκεκριμένες πολιτικές λύσεις έως το Νοέμβριο του 2017, ως βάση για απτές και γρήγορες ενέργειες πολιτικής και παρακολούθηση της κατάστασης προόδου κατά το 2018.

 G20 Leaders ́ Declaration. Shaping an interconnected world. Hamburg, 7/8 July 2017. Sharing the Benefits of Globalisation.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s