Της ανασυγκρότησης το ’’κάγκελο’’ στο ΠΑΣΟΚ

Η πρόσφατη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέδειξε με τον πιο γλαφυρό τρόπο, πως το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη “αιχμάλωτο” της πολιτικής στρατηγικής του Ε. Βενιζέλου, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει να κυριαρχεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, υπό τις ευλογίες της Φώφης.

20526F6E08B488BC8287C462E426393FΗ διαπίστωση αυτή προφανώς εξηγεί και το γιατί το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, υποχωρεί κι άλλο στις δημοσκοπήσεις. Όσο η Φώφη Γεννηματά επιλέγει να μην αξιοποιήσει την Παπανδρεϊκή βάση του χώρου και να συμπορεύεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι προοπτικές επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ τσαλακώνονται άσχημα.

Η συνδιάσκεψη προϊόν δήθεν συνεννοήσεων ερήμην της Ελληνικής κοινωνίας στο όνομα μικροκομματικών και προσωπικών επιδιώξεων, ανέδειξε τις μηχανορραφίες και την ανακύκλωση των τοξικών αποβλήτων που επιχειρείται.

Με υπεκφυγές, ψεύδη και προβοκάτσιες, τακτικές στις οποίες επιδίδονται αρκετά στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανά την Ελλάδα, όχι μόνο γκρεμίζονται όσες γέφυρες ανασυγκρότησης είχαν απομείνει, αλλά απαξιώνονται συνειδητά και οι αρχές, οι αξίες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s