Αιδοίου εγκώμιον

Από τότε που χώρισα, προτιμώ την επ’ αμοιβή συντροφιά. Είναι πιο τίμια και σαφής. Οι γυναίκες που έχω διαλέξει είναι επαγγελματίες του έρωτα. Έρχονται στο σπίτι μου και με τέχνη ξεδιπλώνουν όλα τους τα ταλέντα.

Είναι απολύτως φυσικό, ηθικό και εποικοδομητικό, να υπάρχουν επαγγελματίες σε όλους τους τομείς – όπως για παράδειγμα στην μαγειρική, γιατί όχι και στο σεξ. Ο έρωτας άλλωστε είναι τέχνη, ανώτερη ίσως και από την γαστρονομία.

Το κανονικό μου επάγγελμα είναι καθηγητής φιλοσοφίας. Διδάσκω στο Αριστοτέλειο, τη μήτρα των Αρσακειάδων της κοσμικής κοινωνίας. Από τη μέρα που χώρισα, εργάζομαι πυρετωδώς πάνω σε μια πρωτοποριακή αισθητική μελέτη για την όψη και την εκφραστικότητα του γυναικείου κόλπου κατά την σεξουαλική πράξη. Αυτό προϋποθέτει δύο-τρεις συνευρέσεις την εβδομάδα και τυχαίες ενδιάμεσες αυτοϊκανοποιήσεις παρακολουθώντας τσόντες.

rowlandson-thomas--ein-uebermuetiger-streich-793061Είναι ενδιαφέρον πως στις αγοραίες φοιτήτριές μου – δύο, τακτικές και εναλλασσόμενες – όταν μίλησα για την πορνολαγνεία, την οποία και θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, τη βρήκαν συναρπαστική.

Αν και στην αρχή εξέφρασαν κάποιες αμφιβολίες για αυτή την αναγκαιότητα, εδώ και μερικούς μήνες ακούω τα επιφωνήματά τους κατά τη διάρκεια των προβολών και καμαρώνω. Η συμβολή τους στην επιστημονική έρευνα ανταμείβεται φυσικά με την δυνατότητα, να εξασφαλίσουν εύκολα τα έσοδα για τις σπουδές τους. Απολαμβάνουμε τα πορνό όπως οι Κινέζοι τους ζωγραφικούς πίνακες. Οι Κινέζες δεν έχουν μόνιμους πίνακες κρεμασμένους στους τοίχους του σπιτιού τους , απλά κάθε φορά τοποθετούν εκείνους που ταιριάζει στη περίσταση.

Νομίζω είναι σαφές πως όταν κάνεις έρωτα, δεν είσαι σε θέση να παρατηρήσεις ψύχραιμα το μουνί της παρτενέρ σου. Συνεπώς με τη τσόντα, η υφολογική μελέτη περί της συμπεριφοράς του κόλπου κατά τη διάρκεια του σεξ, προχωρά πολύ πιο εύκολα.

Ανακαλύψαμε π.χ. πρόσφατα, ένα μουνί αγγελικό. Ξανθό, λευκό, χωρίς χτυπητά σαρκώδη χείλη. Το κοίταζα στην οθόνη μέσα από τη διάφανη κιλότα να πάλλεται, και ένιωσα δέος. Ο έρωτας, ο γήινος, ο αισθησιακός, με γέμισε σεβασμό προς το μυστήριο της δημιουργίας. Η άγια στιγμή του οργασμού, είναι η μόνη φυσική δύναμη ζωής, που μπορεί να ανταγωνιστεί τη προπαγάνδα της θρησκείας. Πόση διαστρέβλωση χρειάστηκε από την εκκλησία για να θεωρηθεί «χυδαία» αυτή η τελετουργία της έκστασης, αυτή η άνοδος στην αποθέωση…

Μοιραία, η μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ολοφάνερο πως έχει κοινωνιολογικές προεκτάσεις. Σε αυτές τις ταινίες, η ζωή ξεπερνάει τη τέχνη. Συμβαίνουν δρώμενα τρομερά και αληθινά. Την ώρα που ο πρωταγωνιστής εκσπερματίζει, η πραγματικότητα παραμερίζει την σκηνοθεσία. Μία άλλη δύναμη, ανώτερη τον καταλαμβάνει, συστρέφει το πρόσωπό του, ρυθμίζει τον σπασμό του, εκτινάσσει το σπέρμα του. Είναι η στιγμή που στην οθόνη βλέπουμε την απόλυτη αλήθεια. Μπορεί κάθε τσόντα να ξεκινά σαν μυθοπλασία, αλλά στο τέλος καταλήγει πάντα σε ντοκιμαντέρ.

Το ανθρώπινο σώμα, όπου κατοικεί η ψυχή, είναι ένα μουσικό όργανο και η σεξουαλικότητα το δοξάρι του. Με τις αρετές της λεπτότητας και της βιαιότητας πάλλεται και αγγίζει το ζενίθ της ηδονής και της έκστασης.

Η μόνη αυθεντική πορνεία είναι εκείνη των μεγάλων καλλιτέχνιδων, οι οποίες, τελειομανείς και τεχνικά καταρτισμένες, εξασκούν αυτή την ιδιαίτερη τέχνη με ευφυΐα, σεβασμό, φαντασία, φιλότιμο, εμπειρία, και επιδίδονται οικειοθελώς σ’ αυτή, χάρη σε μια κατά κάποιον τρόπο έμφυτη κλίση: πρόκειται για αληθινές επαγγελματίες οι οποίες συνειδητοποιούν τη δύναμή τους και τα όριά της, ξέρουν να μπαίνουν στη θέση του άλλου, ν’ ανακαλύπτουν τις προσδοκίες του, τα άγχη του, τις επιθυμίες του και να τον απελευθερώνουν χωρίς ζημία ούτε για τις ίδιες, ούτε για εκείνον.

Είμαι περήφανος για τις φοιτήτριές μου! Ό,τι και να λένε οι επικριτές μας, οι ακραίοι οπαδοί της ηθικής και της «αρετής», η ακαδημαϊκή έρευνα είναι το παλάτι μας και αυτή η τόσο δύσκολα αποκτημένη γνώση της ανθρώπινης ψυχής, που εκφράζεται μέσα από τις σπαρακτικές αντιδράσεις του γυναικείου σώματος, μας δίδει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα σκήπτρα στο βασίλειο της ελευθερίας, φορώντας στο πέτο τη γοητεία, το χιούμορ και την ηρωική ανθρωπιά που προσφέρει η σεξουαλική απελευθέρωση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s