Ζάκυνθος: «Πλήρης απαρτία» του επιχειρηματικού κόσμου

Μια μοναδική συγκυρία θα λάβει χώρα στη Ζάκυνθο, στις αρχές Οκτωβρίου, και τοποθετεί το νησί στο επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος.

gyniaka329Για πρώτη φορά το νησί φιλοξενεί συνάντηση κορυφής στους τομείς του τουρισμού την καινοτομίας και των τεχνολογικών εφαρμογών. Πρόκειται για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) που θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο από τις 9 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.

Ταυτόχρονα, στο νησί συνεδριάζει και το Δ.Σ. του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ), με συμμετοχή του προέδρου και μελών του Insulaire, δηλαδή της Ενωσης Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρώπης.

Αυτή η «πλήρης απαρτία» του Επιμελητηριακού κόσμου, πραγματοποιείται για πρώτη φορά, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει τύχει να συνεδριάσουν ταυτόχρονα οι κορυφαίοι Επιμελητηριακοί φορείς!

Η πρωτιά γίνεται στη Ζάκυνθο και το γεγονός αυτό δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε ασήμαντο. Την ίδια στιγμή, το Επιμελητήριο βάζει μπροστά σημαντικές συνεργασίες και συνδέσεις με μεγάλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως το Πολυτεχνείο Πατρών, με επίκεντρο το επιχειρείν.

imerazante.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s